Levering

U kunt ervoor kiezen om uw pakket te laten leveren aan huis, hiervoor spreken wij na het plaatsen van uw bestelling een gepaste dag en tijdstip af via e-mail.

Wij vragen een vaste leveringskost, afhankelijk van uw postcode. Levering aan huis kan vanaf een bestelling van € 25 en is gratis vanaf € 150. Om het voor ons haalbaar te houden qua tijdsplanning, rijden we niet verder dan 20km van onze woonplaats.

Wij leveren in de volgende gemeentes/dorpen:

  • Postcodes 8691 en 8972: € 3 leveringskost, gratis vanaf € 150, Beveren aan de ijzer, Roesbrugge en Stavele = steeds gratis levering vanaf € 25.
  • Postcodes 8630, 8640, 8647, 8690, 8970 en 8978: € 5 leveringskost, gratis vanaf € 150.
  • Alle andere postcodes: enkel afhaling.

 

Afhalen

U kunt er uiteraard voor opteren om uw bestelling zelf op te halen op ons adres Roesbruggestraat 38, 8691 Beveren aan de ijzer. Let op! Wij zijn geen winkel en hanteren dus geen vaste openingsuren, we zijn echter heel flexibel wat betreft afhaaluren.

Hoe gaan we te werk?
U plaatst uw bestelling online en krijgt meteen een bestelbevestiging in uw mailbox met onze bankgegevens.
We willen u vriendelijk vragen om het bedrag eerst over te maken op onze rekening BE38 6528 4416 0972 alvorens uw bestelling af te halen of om cash te betalen bij afhaling.

Vervolgens nemen wij, na het ontvangen van uw betaling, per e-mail contact op om een geschikte datum en tijdstip overeen te komen. U mag uiteraard ook, bij het plaatsen van uw bestelling, via “opmerking” reeds een voorstel doen wat datum en tijdstip betreft.

Afhalen kan zowel overdag als ‘s avonds en in het weekend, maar enkel na afspraak aub. Afhalen is uiteraard volledig gratis.

Afhalingen vinden plaats via onze garagepoort, daar bevinden zich immers ook onze diepvriezers. Hierdoor kunt u, indien gewenst, bij afhaling van uw bestelling nog andere producten bezichtigen of eventueel nog producten bijnemen.

 

 

Betalen

Betalen kan via overschrijving, op ons rekeningnummer BE38 6528 4416 0972, via de bancontact app of cash.
Wij willen u graag vragen om op voorhand te betalen of op het moment van afhalen/leveren zelf. Indien u wenst cash te betalen, is gepast geld wel handig :).